This beer is produced in Umbria one of the most agricultural areas of our country
COTTA 37 SPECIAL NON FILTERED RED BEER
Vol. 5,5%
Production follows receipt n. 37 based on a traditional high fermentation method considering the use of high quality ingredients and special toasted malts. This grants a beer having a clouded aspect and an intense copper colour. The flavour is dominated by the complexity of hops with a touch of caramel and orange peel. A full bodied having a balanced taste.
Production follows receipt n. 37 based on a traditional high fermentation method considering the use of high quality ingredients and special toasted malts. This grants a beer having a clouded aspect and an intense copper colour. The flavour is dominated by the complexity of hops with a touch of caramel and orange peel. A full bodied having a balanced taste.
La produzione è fatta secondo la cotta n 37 basata su un metodo ad alta fermentazione che utilizza ingredienti di alta qualità e speciali malti tostati. Ciò porta ad una birra dal colore ramato intenso e dall'aspetto torbido. Il sapore e dominato dalla complessità dei malti con tracce di caramello e bucce d'arancia. Si tratta di una birra dal corpo rotondo e dal gusto bilanciato.
Address:
Mastri Birrai UmbriGiano dell'Umbria
Via B. Buozzi, 10 - 06030 Perugia (PG)
Tel.: 800-210722
Email info@mastribirraiumbri.it
Via B. Buozzi, 10 - 06030 Perugia (PG)
Tel.: 800-210722
Email info@mastribirraiumbri.it
http://www.mastribirraiumbri.it
No comments:
Post a Comment